Mars, 2021

04MarHela dagen05Grundutbildning, Östersund

Mer

Detaljer

Tid: 9.00-16.30 båda dagarna.

Utbilda dig i enkla metoder för stillhet

Under två stimulerande dagar med Drömmen om det godas metodik får du lära dig fyra enkla stillhetsmetoder du direkt kan använda i din klass eller barngrupp: stillhet, beröring, reflektion och rörelse i form av meditativ gång. En blandning av teori och praktik erbjuds och du får ta del av forskning som gjorts på våra metoder och annan aktuell forskning om hjärnans behov av stillhet. Lärare och elever som deltagit i våra utbildningar upplever en förbättrad arbetsmiljö, minskad stress och en ökad förmåga till koncentration och inlärning.

Pris: 3 400 kronor/person. Kursmaterial, diplom och medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.

Hans Kernell är diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder och gymnasielärare med lång erfarenhet av stillhet på gymnasiet. Idag verksam på Jämtlands Gymnasium, Östersunds kommun, där han också är samordnare för Drömmen om det goda.

Anna Lundstedt är diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder. Fil Dr i Etnologi med lång erfarenhet av forskning samt av utbildning och handledning i skolan samt av barn med autism.

Tid

Mars 4 (Torsdag) - 5 (Fredag)

Plats

Studieförbundet Vuxenskolan

Litsvägen 31 A i Östersund.

Organisatör

Drömmen om det goda / Mitt lugn

Boka din utbildning nedan

BOKA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X